[vc_row][vc_column][vc_column_text]Een nieuwe en unieke training gericht op het versterken van het zelfvertrouwen en het stimuleren van de weerbaarheid van basisschoolkids!

We leggen de nadruk op hetgeen al goed gaat en we gaan uit van de kwaliteiten van ieder kind.
De training is zeer geschikt voor kinderen die last hebben van faalangst, een negatief zelfbeeld of zich in bepaalde mate onzeker voelen.
Maar ook voor kinderen die uit balans zijn door iets wat ze meegemaakt hebben, bijvoorbeeld een echtscheiding, pesten of een verhuizing.

Door het positieve aandacht te geven stimuleren we het zelfvertrouwen van uw kind en proberen we het kind weerbaarder te maken.

De oefeningen zijn gericht op bewustwording en een positief zelfbeeld. We geven de kinderen een steuntje in de rug waarmee ze zich sterker gaan voelen.

Het doel is een proces op gang te brengen waarbij een kind de handvatten aangereikt krijgt waar het mee verder kan.
De werkvormen die we gebruiken zijn individuele gesprekken, creatieve opdrachten, spelvormen, ontspanningsoefeningen en oefeningen m.b.t. houding en stemgebruik.
Ook werken we met methodes als de gevoelsmonsterkaarten, het kwaliteitenspel, het Coachee spel, de junior coach kaarten, emotiekaarten, Brugklasbikkels en kinderyoga.

De volgende thema’s komen aan bod:

Wat is positief denken en hoe doe je dat
(in moeilijke situaties)?
Als ik zeg wat ik denk en voel, dan kan iemand
anders mij helpen
Stevig in je schoenen staan! (zelfvertrouwen)
Jouw grens en mijn grens
Opkomen voor jezelf en ‘nee’ durven zeggen
Het benoemen en bespreekbaar maken van gevoelens
Moeilijke situaties, hoe ga je daarmee om?
Leren ontspannen in drukke tijden

De BALANStraining wordt individueel gegeven.

Onze training vindt plaats op onze eigen locaties!

Ook geven wij regelmatig groepstrainingen. Hierover vindt u meer op onze Facebookpagina. Daarnaast verzorgen wij deze balanstraining ook voor volwassenen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]