Praktische zaken

Wil je gebruik maken van de begeleiding van Dikke Duim!, dan begint dat altijd met een intake gesprek.

Wij plannen onze intakegesprekken in onze praktijk in Sittard. Dit gesprek is geheel gratis en vindt plaats samen met de ouder(s).

Bekijk hier onze praktische zaken
en veelgestelde vragen

De trajecten van Dikke Duim zijn nooit standaard. Wij bieden zorg op maat omdat wij nastreven dat elk kind de zorg krijgt die voor hem of haar passend is, zowel qua hulpvraag, ontwikkelingsniveau, beleveniswereld als interesse.

De kosten

Moet ik de kosten zelf betalen?

Wij zijn trots op onze samenwerking met Talent waardoor we aan de eisen voldoen om gecontracteerd te kunnen zijn voor de Jeugdwet. Deze wet wordt uitgevoerd door de gemeente. Deze begeleiding is dan ook kosteloos, mits er een zorgvraag is op sociaal emotioneel gebied die past binnen de richtlijnen van de Jeugdwet.

Didactische kindercoaching wordt niet vergoed.

Openingstijden

Welke dagen/dagdelen bieden jullie begeleiding aan?

 

Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag en werken zowel onder schooltijd als daarna. In overleg werken we ook regelmatig op zaterdag.

Locatie

Waar vindt de begeleiding plaats?

De begeleiding vindt plaats in onze praktijk in Sittard. In overleg kan dat ook op de school van het kind of bij jullie thuis zijn.

Duur

Hoelang duurt een hulptraject bij Dikke Duim?

(Didactische) kindercoaching bestaat uit een traject van vijf sessies.

De trajecten die aangeboden worden door Talent duren een half jaar tot een jaar.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Dikke Duim!

Wij staan je graag te woord. De mail wordt uiteraard discreet behandeld. We delen de gegevens nooit met andere partijen. Een intakegesprek is altijd kosteloos en vindt plaats met de ouder(s).