Een handje

hulp nodig

Wij helpen ook graag onze collega's in de zorg of voor de klas

Ben je zorgprofessional
en zoek je een sparringspartner

Naast het bieden van hulp aan kids helpen we ook graag die mensen die dagelijks met kinderen werken zoals leraren en zorgprofessionals.

Dikke Duim bestaat sinds 2011. Eerst gaven wij bijles in de basisschoolvakken.
We ontdekten dat er vaak iets anders ten grondslag ligt aan bijvoorbeeld een reken of taalprobleem. Dat heeft ertoe geleid dat we onze kennis en expertise verder hebben uitgebreid tot het totaalconcept dat we nu bieden.

Ik help graag docenten

Je bent docent en je ziet in de klas een kind met een probleem. Wat kan je doen?

 Ook leerkrachten en docenten kunnen bij Dikke Duim! terecht met hun vragen, zorgen en behoefte aan support. Wij luisteren en kijken graag mee om te adviseren, psycho-educatie of coaching te verzorgen.

Ik help graag zorgprofessionals

Ben je zorgprofessional, en wil je de hulp van Dikke Duim! ook graag aanbieden in jouw praktijk? Neem dan contact op met Dikke Duim!

 

Dikke Duim! heeft een duidelijke zorgvuldig ontwikkelde eigen visie en aanpak. Mocht jij als zorgprofessional deze visie onderstrepen, dan kan er een mogelijkheid ontstaan om als ZZP-er voor Dikke Duim! te werken. Uiteraard gebeurt dat altijd in overleg en als er een klik is.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Dikke Duim!

Wij staan je graag te woord. De mail wordt uiteraard discreet behandeld. We delen de gegevens nooit met andere partijen. Een intakegesprek is altijd kosteloos en vindt plaats met de ouder(s).