Een handje

hulp nodig?

Wij helpen onze collega's in de zorg en voor de klas graag.

Ben je leerkracht of zorgprofessional
en zoek je een sparringpartner?

Naast het bieden van hulp aan kids helpen we ook graag de mensen die dagelijks met kinderen werken zoals leerkrachten en zorgprofessionals.

Dikke Duim! bestaat sinds 2011. Eerst gaven wij bijles in de basisschoolvakken.
We ontdekten dat er vaak iets anders ten grondslag ligt aan bijvoorbeeld een reken of taalprobleem. Dat heeft ertoe geleid dat we onze kennis en expertise verder hebben uitgebreid tot het totaalconcept dat we nu bieden.

Dikke Duim! voor zorgprofessionals

Ben je zorgprofessional, en wil je de hulp van Dikke Duim! ook graag aanbieden in jouw praktijk? Neem dan contact op met Dikke Duim!

Dikke Duim! heeft een duidelijke, zorgvuldig ontwikkelde eigen visie en aanpak. Mocht jij als zorgprofessional deze visie onderstrepen, dan kan er een mogelijkheid ontstaan om samen te weren met Dikke Duim!  Uiteraard gebeurt dat altijd in overleg en als er een klik is.

Dikke Duim! voor leerkrachten

Je bent leerkracht en je ziet in de klas een kind met een probleem. Wat kan je doen?

Ook leerkrachten kunnen bij Dikke Duim! terecht met hun vragen, zorgen en behoefte aan support. Wij luisteren en kijken graag mee om te adviseren of om psycho-educatie en coaching te verzorgen.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Dikke Duim!

Wij staan je graag te woord. De mail wordt uiteraard discreet behandeld. We delen de gegevens nooit met andere partijen. Een intakegesprek is altijd kosteloos en vindt plaats met de ouder(s).